Ontdek de verborgen parels van Utrecht!

VERBORGEN HOFJES UTRECHT

Duik in het hart van Utrecht met een sfeervolle wandeling door verborgen hofjes en historische kameren! In een compacte tour van ruim anderhalf uur, ontdek je de stad’s verborgen schatten. Wandel langs de kunstenaarsateliers in de gerestaureerde Kameren van Jan van Campen, en geniet van de rust in de Engelse tuin van de Bruntenkameren.

Verken vervolgens de gezellige Zeven Steegjes waar arbeidersgezinnen ooit woonden. Voel de geschiedenis in de Pandhof van de Domkerk en laat je verrassen door de groene oases midden in de stad. Een levendige reis door het rijke verleden van Utrecht!

Simpel Geprijsd

Verborgen Hofjes Tour Utrecht

15

    Ex BTW 

Hofjes zoektocht door Utrecht

Elke bocht in de tour onthult een nieuw, verborgen hofje, waardoor je telkens weer wordt betoverd door onverwachte schoonheid midden in de stad.

De app duikt diep in de rijke geschiedenis van elk hofje, wevend verhalen van vroeger samen met het heden en brengt de stilte van deze plekken tot leven.

De tour zit bordevol met interactie momenten! Onderweg wordt je continue bestookt met leuke verhalen, tips & tricks. Vergeet ook niet de leuke mensen die je gaat tegen komen op de tour!

Contact

Inschrijf formulier

We zijn super druk met het bouwen, lopen en pruttelen op onze nieuwe hofjes tour! Schrijf je in en wees de eerste die de tour gaat lopen! 😍